0 Mėgstami
0Krepšelis
281,07 
281,07 
2025-07-31 281.0700 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 18-22 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

"This book brings together a remarkable number of industrial recipes for all types of confectionery. In its second edition, this book takes over where Skuse's Complete Confectioner left off after a hundred years of providing detailed recipes for the chocolate and sugar confectionery industry" Food Trade Press, England

Informacija

Autorius: Norman Harris, M. S. Peterson,
Leidėjas: Chemical Publishing Company
Išleidimo metai: 1998
Knygos puslapių skaičius: 464
ISBN-10: 0820603538
ISBN-13: 9780820603537
Formatas: Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Cookery dishes and courses: desserts

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „A Formulary of Candy Products“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „A Formulary of Candy Products“