0 Mėgstami
0Krepšelis

A History of the Food of Paris: From Roast Mammoth to Steak Frites

92,77 
92,77 
2025-07-31 92.7700 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 18-22 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Informacija

Autorius: Jim Chevallier
Leidėjas: Rowman & Littlefield Publishers
Išleidimo metai: 2018
Knygos puslapių skaičius: 268
ISBN-10: 1442272821
ISBN-13: 9781442272828
Formatas: Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: European history

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „A History of the Food of Paris: From Roast Mammoth to Steak Frites“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „A History of the Food of Paris: From Roast Mammoth to Steak Frites“