0 Mėgstami
0Krepšelis
98,03 
98,03 
2025-07-31 98.0300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 18-22 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

1867. This volume discusses animal and vegetable physiology, considered with reference to natural theology. Contents: Vital Functions: objects of nutrition; nutrition in vegetables; animal nutrition in general; nutrition in the lower and higher orders of animals; preparation of food; digestion; chylification; circulation; respiration; secretion; absorption; nervous power; Sensorial Functions: sensation; touch; taste; smell; hearing; vision; perception; comparative physiology of the nervous system; Reproductive Functions: reproduction; organic development; decline of the system; unity of design. With over 220 engravings.

Informacija

Autorius: Peter Mark Roget
Leidėjas: Kessinger Publishing, LLC
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 550
ISBN-10: 1161376593
ISBN-13: 9781161376593
Formatas: Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Anthologies

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Animal and Vegetable Physiology V2“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Animal and Vegetable Physiology V2“