0 Mėgstami
0Krepšelis
72,86 
72,86 
2025-07-31 72.8600 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

Southern cooking, the most interesting and complex regional cuisine in America, remains a mystery to many professional cooks and southerners. With a stellar collection of recipes, Neal reveals the background and subtleties of southern foods. He uses imaginative new ways with old standards to make the recipes more accessible, but he never resorts to shortcuts or processed ingredients. He also shows how the meeting of Native American, Western European, and African cultures has created this cuisine.

Informacija

Autorius: Bill Neal
Leidėjas: The University of North Carolina Press
Išleidimo metai: 1989
Knygos puslapių skaičius: 224
ISBN-10: 0807842559
ISBN-13: 9780807842553
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: National and regional cuisine / Cuisine of specific cultures or peoples

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Bill Neals Southern Cooking“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Bill Neals Southern Cooking“