0 Mėgstami
0Krepšelis

Candy-Making Revolutionized: Confectionery from Vegetables

35,35 
35,35 
2025-07-31 35.3500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

Vegetable candy is ideal confectionery. Of its purity, there can be no doubt. Moreover, it furnishes the valuable element of sugar so combined with nutritious vegetable bases that, because of the bulk, there is no temptation to overeat. Before an undue amount of sugar is consumed, the very mass or the vegetable base has satisfied the appetite. Originally published in 1912.

Informacija

Autorius: Mary Elizabeth Hall
Leidėjas: Creative Cookbooks
Išleidimo metai: 2003
Knygos puslapių skaičius: 192
ISBN-10: 1410102955
ISBN-13: 9781410102959
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Cookery dishes and courses: desserts

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Candy-Making Revolutionized: Confectionery from Vegetables“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Candy-Making Revolutionized: Confectionery from Vegetables“