0 Mėgstami
0Krepšelis

Complete Guide to Home Canning and Preserving (2009 Revision)

33,22 
33,22 
2025-07-31 33.2200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

Practical, easy-to-follow guide contains virtually everything consumers need to know about home canning: how to select, prepare, and can fruits, vegetables, poultry, red meats and sea foods; how to preserve fruit spreads, fermented foods, and pickled vegetables; how to prepare foods for special diets, and much more.

Informacija

Autorius: U. S. Dept Of Agriculture
Leidėjas: www.bnpublishing.com
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 190
ISBN-10: 1607962810
ISBN-13: 9781607962816
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Cookery: preserving and freezing

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Complete Guide to Home Canning and Preserving (2009 Revision)“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Complete Guide to Home Canning and Preserving (2009 Revision)“