0 Mėgstami
0Krepšelis

Complete Guide to Home Canning, Preserving, and Freezing

30,27 
30,27 
2025-07-31 30.2700 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

2012 Reprint. Exact facsimile of the original editions, not reproduced with Optical Recognition Software. This book comprises seven pamphlets originally published as a consumer service of the United States Department of Agriculture. Covers all aspects of home canning, preserving and Freezing. Profusely illustrated.

Informacija

Autorius: U. S. Department Of Agriculture
Leidėjas: Martino Fine Books
Išleidimo metai: 2012
Knygos puslapių skaičius: 224
ISBN-10: 1614273480
ISBN-13: 9781614273486
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Food and beverage technology

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Complete Guide to Home Canning, Preserving, and Freezing“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Complete Guide to Home Canning, Preserving, and Freezing“