0 Mėgstami
0Krepšelis

Flavor Chemistry of Ethnic Foods

304,90 
304,90 
2025-07-31 304.9000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 13-17 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

Ethnic and international foods have gradually been integrated into the daily diet in North America. However, the existing literature of flavor characteristics and chemistry of such foods remains fragmentary and diverse. This book presents a summary of the current status of knowledge in this area.

Informacija

Leidėjas: Springer New York
Išleidimo metai: 2012
Knygos puslapių skaičius: 284
ISBN-10: 146137166X
ISBN-13: 9781461371663
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Food and beverage technology

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Flavor Chemistry of Ethnic Foods“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Flavor Chemistry of Ethnic Foods“