0 Mėgstami
0Krepšelis
🚛 CYBER MONDAY! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į Venipak paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥
14,49 
14,49 
2025-07-31 14.4900 InStock
Knygą turime sandėlyje
Nemokamas pristatymas į paštomatus liepos 22 d. užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

"Geriausi žuvų ir jūros gėrybių patiekalai" - išsamus žuvų pavadinimų ir gaminimo žinynas.

    • Pavyzdinis žinynas ruošiant jūrinių, gėlavandenių žuvų, vėžiagyvių, dvigeldžių moliuskų, galvakojų ir kitų valgomų jūrų gyvių patiekalus.

    • Daugiau nei 300 įvairiausių receptų iš viso pasaulio: sriubos, užkandžiai, pagrindiniai patiekalai, priedai prie ryžių, makaronų. Naujos idėjos pobūviams ir iškilmėms.

    • Daugiau nei 1500 spalvotų fotografijų, iliustruojančių beveik kiekvieną valgio gaminimo etapą, kad patiekalai pavyktų kuo puikiausiai.

Informacija

Autorius: Kate Whiteman
Leidėjas: Aktėja
Išleidimo metai: 2009
Knygos puslapių skaičius: 512
Formatas: 18x23, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955212331
Žanras: Receptų knygos

Pirkėjų atsiliepimai

Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
1 1 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Parašykite atsiliepimą apie „Geriausi žuvų ir jūros gėrybių patiekalai“

Būtina įvertinti prekę
2022-10-05

Ooooo... Puiki knyga. Ja tureti privalo kiekviena seimininke! Labai aiskiai pateikiama apie zuvi iformacija; jos valymas, pirkimas, gaminimas. Drasiai rekomenduoju, nenusivilsite!