0 Mėgstami
0Krepšelis

Glycoscience: Epimerisation, Isomerisation and Rearrangement Reactions of Carbohydrates

508,18 
508,18 
2025-07-31 508.1800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 13-17 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

This series presents critical reviews of the present position and future trends in modern chemical research. The short and concise reports on chemistry, each written by the world¿s renowned experts, are still valid and useful after 5 or 10 years.

Informacija

Serija: Topics in Current Chemistry
Leidėjas: Springer Berlin Heidelberg
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 368
ISBN-10: 3642074650
ISBN-13: 9783642074653
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Food and beverage technology

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Glycoscience: Epimerisation, Isomerisation and Rearrangement Reactions of Carbohydrates“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Glycoscience: Epimerisation, Isomerisation and Rearrangement Reactions of Carbohydrates“