0 Mėgstami
0Krepšelis
35,75 
35,75 
2025-07-31 35.7500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

Food has also been a guiding force in national integration. Spices cultivated in south India are an integral part of Kashmiri cuisine up-north while the saffron produced in Kashmir gets used in south Indian delicacies. Food indeed is a unifying force. India has a glorious tradition of healthy food. People in India have always res...

Informacija

Autorius: Anshumali Pandey
Leidėjas: Notion Press
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 192
ISBN-10: 1638509530
ISBN-13: 9781638509530
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Asian history

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „History of Indian Food“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „History of Indian Food“