0 Mėgstami
0Krepšelis

Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder

67,78 
67,78 
2025-07-31 67.7800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Informacija

Autorius: Richard N. Hart
Leidėjas: Quinn Press
Išleidimo metai: 2008
Knygos puslapių skaičius: 100
ISBN-10: 1443710733
ISBN-13: 9781443710732
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Cookery / food and drink / food writing / cookbooks

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Leavening Agents; Yeast, Leaven, Salt-Rising Fermentation, Baking Powder, Aerated Bread, Milk Powder“