0 Mėgstami
0Krepšelis

Meat, Poultry & Game: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

52,12 
52,12 
2025-07-31 52.1200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Informacija

Autorius: Ferrandi Paris
Leidėjas: Thames & Hudson
Išleidimo metai: 2025
Knygos puslapių skaičius: 304
ISBN-10: 2080456814
ISBN-13: 9782080456816
Formatas: Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Cookery / food by ingredient: meat and game

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Meat, Poultry & Game: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Meat, Poultry & Game: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts“