0 Mėgstami
0Krepšelis

Millets: Cultivation, Processing, and Utilization

710,20 
710,20 
2025-07-31 710.2000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 18-22 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

Millets: Cultivation, Processing, and Utilization covers taxonomy, cultivation practices, harvesting methods, threshing, cleaning, storage, milling, structural and engineering properties, nutritional and anti-nutritional values, health benefits, non-food applications, quality standards, and prospects in millet processing.

Informacija

Autorius: Ashwani Kumar, Vidisha Tomer, Mukul Kumar,
Leidėjas: CRC Press
Išleidimo metai: 2024
Knygos puslapių skaičius: 324
ISBN-10: 0367748622
ISBN-13: 9780367748623
Formatas: Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Food and beverage technology

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Millets: Cultivation, Processing, and Utilization“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Millets: Cultivation, Processing, and Utilization“