0 Mėgstami
0Krepšelis

Modern Dairy Products: Composition, Food Value, Processing, Chemistry, Bacteriology, Testing, Imitation Dairy Products

191,82 
191,82 
2025-07-31 191.8200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

This book presents reliable information, in a non-technical manner, on the composition, nutritive value, manufacture, chemistry, and bacteriology of milk and dairy products. The book introduces the reader to the broad aspects of the dairy industry and the possibilities of bringing in new techniques. Visit us at www.chemical-publishing.com

Informacija

Autorius: Lincoln M. Lampert
Leidėjas: Chemical Publishing Company
Išleidimo metai: 1998
Knygos puslapių skaičius: 448
ISBN-10: 0820603600
ISBN-13: 9780820603605
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Food and beverage technology

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Modern Dairy Products: Composition, Food Value, Processing, Chemistry, Bacteriology, Testing, Imitation Dairy Products“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Modern Dairy Products: Composition, Food Value, Processing, Chemistry, Bacteriology, Testing, Imitation Dairy Products“