0 Mėgstami
0Krepšelis
29,70 
29,70 
2025-07-31 29.7000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

Published at the turn of the twentieth century, Robert Wells's work is a complete reference to all aspects of bread baking, providing useful information on the key ingredients of bread, such as yeast, flour, and ovens, as well as recipes for all types of bread, including plain and fancy breads, brown breads, and breads using wheat substitutes.

Informacija

Autorius: Robert Wells
Leidėjas: Arcadia Publishing
Išleidimo metai: 2008
Knygos puslapių skaičius: 156
ISBN-10: 1429012536
ISBN-13: 9781429012539
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Baking

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Modern Practical Bread Baker“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Modern Practical Bread Baker“