0 Mėgstami
0Krepšelis

Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products

338,78 
338,78 
2025-07-31 338.7800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 18-22 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Informacija

Autorius: T. R. Dutson, A. M. Pearson,
Serija: Advances in Meat Research
Leidėjas: Springer US
Išleidimo metai: 1995
Knygos puslapių skaičius: 528
ISBN-10: 0834213052
ISBN-13: 9780834213050
Formatas: Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Food and beverage technology

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Quality Attributes and Their Measurement in Meat, Poultry and Fish Products“