0 Mėgstami
0Krepšelis

Savoring the Past: The French Kitchen and Table from 1300 to 1789

49,61 
49,61 
2025-07-31 49.6100 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

In this masterful and charming book, food historian Barbara Ketcham Wheaton takes the reader on a cultural and gastronomical tour of France, from its medieval age to the pre-Revolutionary era. Using a delightful combination of personal correspondence, historical anecdotes, and journal entries, Wheaton effortlessly brings to life the history of the French kitchen and table.

Informacija

Autorius: Barbara Ketcham Wheaton
Leidėjas: Touchstone
Išleidimo metai: 1996
Knygos puslapių skaičius: 368
ISBN-10: 0684818574
ISBN-13: 9780684818573
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: National and regional cuisine / Cuisine of specific cultures or peoples

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Savoring the Past: The French Kitchen and Table from 1300 to 1789“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Savoring the Past: The French Kitchen and Table from 1300 to 1789“