0 Mėgstami
0Krepšelis

Seaweed and microalgae as alternative sources of protein

471,33 
471,33 
2025-07-31 471.3300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 18-22 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

This collection summarises current developments in utilising seaweed and microalgae as alternative sources of protein. Chapters focus on identifying the different types of macroalgae and microalgae, cultivation and processing, as well as the practical application in human and livestock diets.

Informacija

Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 346
ISBN-10: 1786766205
ISBN-13: 9781786766205
Formatas: Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Aquaculture and fish-farming

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Seaweed and microalgae as alternative sources of protein“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Seaweed and microalgae as alternative sources of protein“