0 Mėgstami
0Krepšelis

The Biotechnology of Malting and Brewing

142,78 
142,78 
2025-07-31 142.7800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

Gives a clear, concise account of malting and brewing processes and the science on which they are based.

Informacija

Autorius: James S. Hough
Leidėjas: Cambridge University Press
Išleidimo metai: 1991
Knygos puslapių skaičius: 184
ISBN-10: 0521395534
ISBN-13: 9780521395533
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Food and beverage technology

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Biotechnology of Malting and Brewing“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „The Biotechnology of Malting and Brewing“