0 Mėgstami
0Krepšelis

The Dinner Bell: A Gastronomic Manual (1878)

33,00 
33,00 
2025-07-31 33.0000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

Informacija

Autorius: William Blanchard Jerrold
Leidėjas: Kessinger Publishing, LLC
Išleidimo metai: 2008
Knygos puslapių skaičius: 132
ISBN-10: 1437171796
ISBN-13: 9781437171792
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Research methods / methodology

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Dinner Bell: A Gastronomic Manual (1878)“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „The Dinner Bell: A Gastronomic Manual (1878)“