0 Mėgstami
0Krepšelis
50,60 
50,60 
2025-07-31 50.6000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

In an enchanting blend of cultural history and delectable recipes, Vilma Liacouras Chantiles offers cooks the pleasures of the Greek culinary tradition. Enjoy specialties ancient and modern, urban and regional, from appetizers to sweets of every variety. Begin your feasting with Whipped Caviar Salad or Lentil Soup; proceed to Cretan-style Roast Lamb with Spicy Yogurt Sauce, complemented by Spinach with Lemon Oil Dressing and Cyprus-style Olive Bread with Onions and Mint. Finish with heavenly Brandied Almond-Honey Cake and a strong cup of Greek Coffee.

Informacija

Autorius: Vilma Liacouras Chantiles
Leidėjas: Fireside
Išleidimo metai: 1992
Knygos puslapių skaičius: 384
ISBN-10: 0671750968
ISBN-13: 9780671750961
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: National and regional cuisine / Cuisine of specific cultures or peoples

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Food of Greece“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „The Food of Greece“