0 Mėgstami
0Krepšelis

The Sustainable Chef: The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality

417,21 
417,21 
2025-07-31 417.2100 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 18-22 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Informacija

Autorius: Stefan Gössling, C. Michael Hall,
Leidėjas: Routledge
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 346
ISBN-10: 1138733709
ISBN-13: 9781138733701
Formatas: Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Hospitality, sports, leisure and tourism industries

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „The Sustainable Chef: The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „The Sustainable Chef: The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality“