0 Mėgstami
0Krepšelis

Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, Wine

Šiuo metu neparduodama

Informacija

Autorius: John Mitchell
Leidėjas: Legare Street Press
Išleidimo metai: 2022
Knygos puslapių skaičius: 364
ISBN-13: 9781016982573
Formatas: 6.14 x 0.75 x 9.21 inches. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, Wine“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Treatise On the Falsifications of Food, and the Chemical Means Employed to Detect Them: Containing Water, Flour, Bread, Milk, Cream, Beer, Cider, Wine“