0 Mėgstami
0Krepšelis

Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life

84,68 
84,68 
2025-07-31 84.6800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 13-17 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

In this book, suitable examples of how to increase the shelf life of food materials while preserving their desirable original features are provided.

Informacija

Serija: SpringerBriefs in Applied Sciences and Technology
Leidėjas: Springer Nature Switzerland
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 84
ISBN-10: 331908206X
ISBN-13: 9783319082066
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Food and beverage technology

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Vacuum Drying for Extending Food Shelf-Life“