0 Mėgstami
0Krepšelis

Venison Cookbook: From Field to Table, 400 Field- and Kitchen-Tested Recipes

47,56 
47,56 
2025-07-31 47.5600 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 16-20 darbo dienų užsakymams nuo 19,00 

Knygos aprašymas

Healthier and more natural than overly processed beef, venison is the low-fat, low-cholesterol, high-protein option, and the authors have focused on providing delicious, health-smart recipes for this heart-healthy red meat.

Informacija

Autorius: Jim Casada, Ann Casada,
Leidėjas: Stackpole Books
Išleidimo metai: 2023
Knygos puslapių skaičius: 280
ISBN-10: 0811772993
ISBN-13: 9780811772990
Formatas: Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų
Žanras: Cookery / food by ingredient: meat and game

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Venison Cookbook: From Field to Table, 400 Field- and Kitchen-Tested Recipes“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Venison Cookbook: From Field to Table, 400 Field- and Kitchen-Tested Recipes“