Po šiuo ženklu slepiasi ne tik maisto tinklaraštis, bet ir
dvi skaitytojų ir ragautojų itin pamėgtos ir nepaprastai gerai
įvertintos receptų knygos tuo pačiu pavadinimu: „Ant medinės
lentelės I“ ir „Ant medinės lentelės II“.
Kristina ne tik gamina ir pasakoja, kaip tai daryti, bet ir
fotografuoja, nes estetiškai pateiktas maistas sudaro tikrai
nemažą dalį valgymo malonumo.
Pirmąją ir antrąją „Ant medinės lentelės“ knygas
skiria beveik ketveri metai. Per šį laiką Kristina sako labai
patobulėjusi tiek maisto gaminime, tiek fotografijoje, taip pat įgijusi
nemažai naujų žinių apie sveiką ir subalansuotą mitybą bei atradusi
daug naujų skonių.
Dauguma žmonių domisi maistu, o tai, tikriausiai, ir yra didelio
susidomėjimo maisto tinklaraščiais paslaptis. Vieni
kruopščiai skaičiuoja kalorijas, kitiems įdomus gausiai
šeimai skirtų patiekalų kūrimo procesas, treti tiesiog mėgsta
eksperimentuoti.
Kristinos receptų knygų sėkmė ir populiarumas bei
tinklaraščio sekėjų gausus būrys įrodė, kad ji ne tik puikiai
išmano apie maisto skonį ir jo paruošimą, bet ir moka
vertinti jo grožį.
Kristina Pišniukaitė-Šimkienė gimė 1990 metais
Klaipėdoje. Studijavo Klaipėdos universitete. Maisto produktais ir
maisto gaminimu susidomėjo atvykusi gyventi į Vilnių. Dirbo picerijos
„Jurgis ir drakonas“ komandoje kartu su Beata Nicholson,
vėliau restorano „Gray“ rinkodaros vadove. Šiuo metu
vėl gyvena Klaipėdoje, kartu su vyru Vytautu augina sūnų Beną.